VIND JE GELUK

Wat u ook leuk vindt.

Eerder sportief

Vindt hier de sportieve plannen

Eerder avontuurlijk

Vindt hier avontuurlijke plannen

Eerder ontspanning

Vindt hier de spa’s en ontspanning

Eerder ontspanning

Vindt hier de goede etentjes

YOUROUT

Muurklimmen, boogschieten, mountainbiken,curcus in kajak en vele andere activiteiten wachten op u bij onze partner yourout

FORESTIA AVENTURE

11 parcours hoog in de bomen, meer dan 130 obstakels voor jong en oud, sportief of niet(voor kinderen vanaf 2 jaar), 2 gigantische zip-lijnen(min. 5 jaar en min. 12 jaar) van 120 meter.

WANDELING IN DE NINGLINSPO

De Ninglinspo is een stroom in België, zijrivier op de rechteroever van de Amblève is een deel van het stroomgebied van de Maas.

FRAXINUS

Zoek naar een balans tussen natuur en plezier! Het echte avontuur met netten die 100% veilig zijn. De constructie is geplant op een perceel van 1,7 hectare. Dit hout bevat een enorme boom ‘Ash’(fraxinus excelsior in het Latijn), 80 jaar geleden is deze aangelegd , 12 meter hoog met een observatorium voor 15 personen.

De ruimte van Indiana Jones in zijn volle glorie.

De Grotten van Remouchamps

La Grotte de Remouchamps est visitée par les touristes depuis 1828.

Le Monde Sauvage d'Aywaille

Met de trein of met de auto kan u in de safari ‘Afrika’ volgende dieren ontdekken: giraffen, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s, gnoes en veel andere dieren in een natuurlijke omgeving. Deze dieren kunnen zich evolueren in semi-vrijheid.

PLOPSACOO

Plopsacoo is een belgisch attractiepark in Stavelot te Wallonië. Hij is gesitueerd op de Amblève aan de voet van de watervallen van Coo. Dit resoluut park die geïntegreert is met haar bezienswaardigheden in het landschap met een groene frame

FORESTIA AVENTURES

Vaak weten we meer over de exotische dieren dan die in onze tuinen, weilanden en bossen… Ga op ontdekking naar grote roofdieren, ontbrekende of wilde dieren van ons klimaat! Het dierenpark Forestia is het hele jaar door open om dieren te bekijken in semi-vrijheid, verdeeld in dertig soorten.

Voor ontspanning en welzijn

Center Parc Ardennes

Klaar voor de start ? Center Parcs Ardennen heeft 2 glijbanen om zij-aan-zij te strijden tegen elkaar. U kunt ook genieten van het water, spelen en ontspanning in Aqua Mundo

Les commerces d'Aywaille

Kom wat kleur opnemen in Aywaille. Of voor uw kleding, brillen, sieraden,parfums, geschenken,sportartikelen,schoonheid en zo veel meer…

De Thermen van Spa

De Thermen van Spa vertegenwoordigen de alliantie van het moderne welness centrum met een spa en traditioneel veen baden, verzorging van de balneotherapie, consumptie van water, het genoegen van waterspelen, ontspanning, fitness en beauty care.

De epicurische ruimte

Le 1912

Zoé en haar team zijn blij u te mogen verwelkomen in het nieuwe gedeelte van het restaurant “1912”.Het gebouw werd volledig gerenoveerd tijden de winter van 2009-2010. De rustieke en originele sfeer werd hierbij gerespecteerd. Een bijdrage van hedendaags design werd toegevoegd. Dit is om een warme en luchtige sfeer te creëren.

Le pre Ardennais

Le Pre Ardennais Een gezins keuken in een uitzonderlijke, royale, rustige en vriendelijke manier. De hoofden van voorzieningen ( keuken en zaal) zijn ongeloofelijk om naar te luisteren omdat een serveerster in hetzelfde beeld werkt als de baas.

Plus d'informations

Als u eenmaal bij ons bent, aarzel dan niet om ons om meer informatie te vragen

nl_BENederlands (België)